MEMORANDUM OF LAW
DATE: November 9, 1988

TO: Rudy Cervantes, Senior Committee Consultant
FROM: City Attorney
SUBJECT: San Diego Convention Center

By a memorandum dated November 2, 1988 you ask for our views
regarding the responsible party or parties vested with authority
to change the name of the San Diego Convention Center.

On May 13, 1985, the City Council adopted Ordinance No.
0-16425 authorizing the City Manager to execute a document known
as the Convention Center Management Agreement between the San
Diego Unified Port District and The City of San Diego. That
ordinance became effective on June 12, 1985. The agreement
authorized by this ordinance provides in Article 1(a) that the
name of the Convention Center shall be "The San Diego Convention
Center."

Prior to the City Council action, the Port District had
ratified the agreement. Thus, it is clear to us that any change
in the name of the Center must be agreed to by both the City and
the Port District. | trust this answer is sufficient for your
purposes.

JOHN W. WITT, City Attorney
By
C. M. Fitzpatrick
Assistant City Attorney
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